Kuvendi i Republikës së Kosovës

Arta Bajralija

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 12.04.1991;

Vendlindja: Kamenicë;

Statusi civil: Beqare;

Arsimimi: Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kontabiliste, Deputete;

 

DEKLARIMI I PASURISË