Kuvendi i Republikës së Kosovës

Enver Haliti

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 20.01.1977;

Vendlindja: Ferizaj;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: I lartë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Frënge, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË

FJALIMET E DEPUTETIT

E Enjte, 12 Tetor 2020
E Merkure, 12 Tetor 2020