Kuvendi i Republikës së Kosovës

Doruntinë Maloku - Kastrati

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër KorrupsionitKomisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë

Përkatësia etnike:

Ditëlindja:

Vendlindja:

Statusi civil:

Arsimimi:

Gjuhë tjetër përveç amtares:

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme:

DEKLARIMI I PASURISË