Kuvendi i Republikës së Kosovës

Enver Hoxhaj

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Përkatësia etnike:

Ditëlindja:

Vendlindja:

Statusi civil:

Arsimimi:

Gjuhë tjetër përveç amtares:

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme:

DEKLARIMI I PASURISË