Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fatmir Limaj

PARTIA:NISMA SOCIALDEMOKRATE (NISMA)

GRUPI PARLAMENTAR: NISMA - AKR - 6+ (NISMA - AKR - 6+)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 04.02.1971;

Vendlindja: Banje;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Jurist;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Serbe, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kryetar partie, zv.Kryeministër;

DEKLARIMI I PASURISË