Kuvendi i Republikës së Kosovës

Adem Hod┼ża

PARTIA:Partia Unike Gorane (JGP)

GRUPI PARLAMENTAR: Lista Serbe (LS)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim

Përkatësia etnike: Goran;

Ditëlindja: 16.06.1968;

Vendlindja: Restelicë - Dragash;

Statusi civil: i martuar;

Arsimimi: Fakultet;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Italiane, Gjermane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË