Kuvendi i Republikës së Kosovës

Elbert Krasniqi

PARTIA:INICIATIVA E RE DEMOKRATIKE E KOSOVËS (IRDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike

Përkatësia etnike: Egjiptian;

Ditëlindja: 22.09.1986;

Vendlindja: Gorazhdevc - Pejë; 

Statusi civil: I martuar; 

Arsimimi: Jurist;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Italiane, Serbo-kroate, Gjermane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme:

Përfaqësues ligjor në Kosovë, për Ass. Trentino con Il Balkani.
Delegat për Kosovë në Local Democrati Agency of Kosovo
Zëvendës kryesues në Kuvendin Komunal Pejë / 2014 - 2016;

DEKLARIMI I PASURISË