Kuvendi i Republikës së Kosovës

Duda Balje

PARTIA:Koalicioni Vakat (VAKAT)

GRUPI PARLAMENTAR: NISMA - AKR - 6+ (NISMA - AKR - 6+)

KOMISIONET: Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe MjedisKomisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

Përkatësia etnike: Boshnjake;

Ditëlindja: 16.10.1977;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: PHD;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Maqedone, Shqipe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË