Kuvendi i Republikës së Kosovës

Albert Kinolli

PARTIA:PARTIA ROME E BASHKUAR E KOSOVËS (PREBK)

GRUPI PARLAMENTAR: NISMA - AKR - 6+ (NISMA - AKR - 6+)

KOMISIONET: Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media

Nationality: Roma;

Date of birth: 24.08.1967;

Place of birth: Prizren;

Marital status: Married;

Education: Studies;

Other languages: Roma, Albanian, Turkish, Bosnian and English;

Previous or current activities and functions: Chairman of the Roma Party;

DEKLARIMI I PASURISË