Kuvendi i Republikës së Kosovës

Ivan Todosijević

PARTIA:Lista Serbe (SL)

GRUPI PARLAMENTAR: Lista Serbe (LS)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim

Përkatësia etnike: Serb;

Ditëlindja: 16.07.1963;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi:Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ministër;

DEKLARIMI I PASURISË