Kuvendi i Republikës së Kosovës

Jahja Koka

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 01.06.1948;

Vendlindja: Gjakovë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Prof, Doctor i Shkencave;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Ruse, S. Kroate, Arabe, Frënge;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Instituti ALB-SHKENCA;

DEKLARIMI I PASURISË