Kuvendi i Republikës së Kosovës

Jasmina Dedić

PARTIA:Lista Serbe (SL)

GRUPI PARLAMENTAR: Lista Serbe (LS)

KOMISIONET: Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe SportKomisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

Përkatësia etnike: Serbe;

Ditëlindja: 01.10.1971;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: I lartë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Anëtare e Kuvendit Komunal;

DEKLARIMI I PASURISË