Kuvendi i Republikës së Kosovës

Igor Simić

PARTIA:Lista Serbe (SL)

GRUPI PARLAMENTAR: Lista Serbe (LS)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media

Përkatësia etnike: Serb;

Ditëlindja: 25.05.1986;

Vendlindja: Mitrovicë e Veriut;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Doktorant;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË