Kuvendi i Republikës së Kosovës

Kujtim Gashi

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet dhe Transfere

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 12.09.1981;

Vendlindja: Atmaxhë - Prizren;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: I lartë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ministër / Kryesues i Kuvendit Komunal të Prizrenit;

DEKLARIMI I PASURISË