Kuvendi i Republikës së Kosovës

Labinotë Demi - Murtezi

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit "COVID-I9" nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 06.01.1982;

Vendlindja: Gjilan;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Postuniversitar;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Asambleiste, Drejtoreshë komunale, Deputete.

DEKLARIMI I PASURISË