Kuvendi i Republikës së Kosovës

Liburn Aliu

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 10.04.1975;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË