Kuvendi i Republikës së Kosovës

Haxhi Shala

PARTIA:NISMA SOCIALDEMOKRATE (NISMA)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim Evropian

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 17.03.1970;

Vendlindja: Banjë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Jurist;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Frënge;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Drejtor;

DEKLARIMI I PASURISË