Kuvendi i Republikës së Kosovës

Hajrulla Çeku

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe MjedisKomisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 07.07.1983;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: MA. Qeverisje & Zhvillim Lokal;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Turke, Serbe, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme:

DEKLARIMI I PASURISË