Kuvendi i Republikës së Kosovës

Hajredin Kuçi

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 02.01.1971;

Vendlindja: Lutogllavë - Pejë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: PROF.;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet, ZvKM, MD;

DEKLARIMI I PASURISË