Kuvendi i Republikës së Kosovës

Gazmend Gjyshinca

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim EvropianKomisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 09.07.1994;

Vendlindja: Vushtrri;

Statusi civil: Beqar;

Arsimimi: MA;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Turke;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË