Kuvendi i Republikës së Kosovës

Gazmend Bytyçi

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 12.11.1977;

Vendlindja: Ferizaj;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Fakulteti i Shkencave Politike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË