Kuvendi i Republikës së Kosovës

Ganimete Musliu

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 23.02.1979;

Vendlindja: Baks - Skenderaj;

Statusi civil: Beqare;

Arsimimi:

Gjuhë tjetër përveç amtares:

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme:

DEKLARIMI I PASURISË