Kuvendi i Republikës së Kosovës

Lirije Kajtazi

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 20.03.1970;

Vendlindja: Malishevë - Gjilan;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Pjesërisht angleze, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË