Kuvendi i Republikës së Kosovës

Ljubinko Karadžić

PARTIA:Lista Serbe (SL)

GRUPI PARLAMENTAR: Lista Serbe (LS)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër KorrupsionitKomisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit "COVID-I9" nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Përkatësia etnike: Serb;

Ditëlindja: 09.01.1965;

Vendlindja: Lapnasellë;

Statusi civil: Imartuar;

Arsimimi: Menaxher i diplomuar;

Gjuhë tjetër përveç amtares: 

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: 

DEKLARIMI I PASURISË