Kuvendi i Republikës së Kosovës

Marigona Geci

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 09.02.1992;

Vendlindja: Skenderaj;

Statusi civil: Beqare;

Arsimimi: PHD. C.;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Gjermane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Asistente në Universitet;

DEKLARIMI I PASURISË