Kuvendi i Republikës së Kosovës

Mefail Bajqinovci

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 13.07.1977;

Vendlindja: Prishtinë ;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Fakultet;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Agjensia kundër korrupsion, Kohavision;

DEKLARIMI I PASURISË