Kuvendi i Republikës së Kosovës

Mergim Lushtaku

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 20.11.1986;

Vendlindja: Skenderaj;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Master në Menaxhment, Bachelor Shkenca Politike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Gjermane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË