Kuvendi i Republikës së Kosovës

Miljana Nikolić

PARTIA:Lista Serbe (SL)

GRUPI PARLAMENTAR: Lista Serbe (LS)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim

Përkatësia etnike: Serbe;

Ditëlindja: 06.12.1971;

Vendlindja: Mitrovicë

Statusi civil: 

Arsimimi: Specialiste e mjekësisë (Anesteziologë);

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË