Kuvendi i Republikës së Kosovës

Miloš Perović

PARTIA:Lista Serbe (SL)

GRUPI PARLAMENTAR: Lista Serbe (LS)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe MjedisKomisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Përkatësia etnike: Serb;

Ditëlindja: 17.07.1985;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Gjeograf i diplomuar;

Gjuhë tjetër përveç amtares: 

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Zëvendës ministër i punës dhe mirëqenies sociale;

DEKLARIMI I PASURISË