Kuvendi i Republikës së Kosovës

Mimoza Kusari - Lila

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet dhe TransfereKomisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit "COVID-I9" nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 16.101975;

Vendlindja: Gjakovë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master Administrim Biznesi;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete, Kryetare e komunës së Gjakovës, Ministre e Tregtisë Industrisë;

DEKLARIMI I PASURISË