Kuvendi i Republikës së Kosovës

Mirlinda Sopi - Krasniqi

PARTIA:ALEANCA KOSOVA E RE (AKR)

GRUPI PARLAMENTAR: NISMA - AKR - 6+ (NISMA - AKR - 6+)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 11.05.1987;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: PhD Kandidat, Mjeke – Stomatologe (Specialiste e Parodontologjisë dhe Mjekësisë Orale);

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kryeshefe ekzekutive e NPL Sport Marketing - Prishtinë;

DEKLARIMI I PASURISË