Kuvendi i Republikës së Kosovës

Pal Lekaj

PARTIA:ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 29.06.1962;

Vendlindja: Gjakovë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Doktor;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, gjermane, serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ministër;

DEKLARIMI I PASURISË