Kuvendi i Republikës së Kosovës

Floretë Zejnullahu

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 15.09.1993;

Vendlindja: Lladoc - Podujevë;

Statusi civil: 

Arsimimi: Master - Farmaci;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Asambleiste - Kuvendi Komunal Podujevë;

DEKLARIMI I PASURISË