Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fjolla Ujkani

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 13.05.1997;

Vendlindja: Reznik - Vushtrri;

Statusi civil: Beqare;

Arsimimi: Bachelor;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË