Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fitore Pacolli - Dalipi

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim EvropianKomisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 27.04.1982;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Kandidate për Doktoraturë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË