Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fidan Jilta

PARTIA:KOSOVA DEMOKRATIK TÜRK PARTISI (KDTP)

GRUPI PARLAMENTAR: NISMA - AKR - 6+ (NISMA - AKR - 6+)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport

Përkatësia etnike: Turke;

Ditëlindja: 22.02.1971;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master - Gjuha dhe Letërsia Turke, Trashigimi Kulturore dhe Zhvillimi i Turizmit;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Shqipe, Boshnjake, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË