Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fetah Rudi

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 10.08.1964;

Vendlindja: Rudë - Malishevë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: SHLP;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet, Asambleist;

DEKLARIMI I PASURISË