Kuvendi i Republikës së Kosovës

Ferat Shala

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 10.06.1964;

Vendlindja: Vuçak;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Prof. Asoc.;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Profesor;

DEKLARIMI I PASURISË