Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fatmire Kollçaku

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe MbrojtjesKomisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit "COVID-I9" nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 26.08.1966;

Vendlindja: Pejë;

Statusi civil: E vejë;

Arsimimi: Superior;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete, Mjeke;

DEKLARIMI I PASURISË