Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fatmir Rexhepi

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet dhe Transfere

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 06.07.1956;

Vendlindja: Pogragjë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Superior;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË