Kuvendi i Republikës së Kosovës

Evgjeni Thaçi - Dragusha

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër KorrupsionitKomisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 15.05.1983;

Vendlindja: Skënderaj;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Juriste, Mr. Sc. - Menagjim i Tokës;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Italiane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË