Kuvendi i Republikës së Kosovës

Endrit Shala

PARTIA:NISMA SOCIALDEMOKRATE (NISMA)

GRUPI PARLAMENTAR: NISMA - AKR - 6+ (NISMA - AKR - 6+)

KOMISIONET: Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër KorrupsionitKomisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit "COVID-I9" nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 02.12.1981;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Universitar – Fakulteti i mjekësisë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ministër i tregtisë dhe industrisë, Shef kabineti i ZVKM, Sekretar për marrëdhënie me publikun – Nisma;

DEKLARIMI I PASURISË