Kuvendi i Republikës së Kosovës

Eliza Hoxha

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe SportKomisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 05.03.1974;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: Beqare;

Arsimimi: PHD Candidate;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ligjëruese, Aktiviste;

DEKLARIMI I PASURISË