Kuvendi i Republikës së Kosovës

Rasim Demiri

PARTIA:Koalicioni Vakat (VAKAT)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes

Përkatësia etnike: 

Ditëlindja: 14.03.1975;

Vendlindja: Pousko - Prizren;

Statusi civil: 

Arsimimi: FSI;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Shqipe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ministër;

DEKLARIMI I PASURISË