Kuvendi i Republikës së Kosovës

Rasim Selmanaj

PARTIA:ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 08.03.1963;

Vendlindja: Gllogjan - Deçan;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Baqeller;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kryetar komune;

DEKLARIMI I PASURISË