Kuvendi i Republikës së Kosovës

Rexhep Selimi

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 15.03.1971;

Vendlindja: Aqarevë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Bachellor;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme:

DEKLARIMI I PASURISË