Kuvendi i Republikës së Kosovës

Donika Kadaj - Bujupi

PARTIA:ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 01.09.1979;

Vendlindja: Sarajevë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master në Media dhe Komunikim Masiv;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Boshnjake;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË