Kuvendi i Republikës së Kosovës

Salih Zyba

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë Komisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Fakulteti Ekonomik;

Gjuhë tjetër përveç amtares: 

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet, Drejtor Komunal;

DEKLARIMI I PASURISË