Kuvendi i Republikës së Kosovës

Daut Haradinaj

PARTIA:ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 06.04.1978;

Vendlindja: Deçan;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Jurist;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË