Kuvendi i Republikës së Kosovës

Branislav Nikolic

PARTIA:Lista Serbe (SL)

GRUPI PARLAMENTAR: Lista Serbe (LS)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim EvropianKomisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Përkatësia etnike: Serb;

Ditëlindja: 12.04.1981;

Vendlindja: Gjilan;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Magjistër i Drejtësisë, Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Shqipe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Këshilltar politik i Presidentit të Kosovës;

DEKLARIMI I PASURISË